Model Cerere Inchidere Punct De Lucru

Model Cerere Inchidere Punct De Lucru

Daca esti proprietar al unui punct de lucru si doresti sa-l inchizi, este important sa stii ca trebuie sa depui o cerere la primaria din localitatea unde se afla acesta. In aceasta cerere trebuie sa prezinti motivele pentru care doresti sa inchizi punctul de lucru si sa soliciti autorizatia necesara.

Pentru a simplifica procesul de realizare a acestei cereri, am elaborat un model pe care il poti folosi:

Catre,

Primaria [denumirea localitatii]

Subsemnatul [numele si prenumele], in calitate de proprietar al punctului de lucru situat in [adresa completa a punctului de lucru], va adresez prezenta cerere de inchidere a acestuia.

Prin prezenta, doresc sa va informez ca am hotarat sa inchid punctul de lucru mentionat mai sus din motive [aici poti specifica motivele pentru care doresti sa inchizi acest punct de lucru, cum ar fi scaderea veniturilor, probleme financiare, reorientarea activitatii, etc.].

In acest sens, va rog sa-mi eliberati autorizatia necesara pentru inchiderea punctului de lucru.

Va multumesc anticipat si va rog sa-mi comunicati toate informatiile necesare si pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru finalizarea demersului.

Cu respect,

[nume si prenume]

Data

Semnatura

Este important sa mentionezi toate informatiile necesare in aceasta cerere, astfel incat autoritatile sa poata lua o decizie informata si sa-ti poata elibera autorizatia necesara pentru inchiderea punctului de lucru.

In cazul in care primaria solicita si alte documente sau informatii, asigura-te ca le furnizezi in timp util pentru a evita intarzierile si pentru a obtine autorizatia cat mai rapid posibil.

Inchiderea unui punct de lucru poate fi o decizie dificila, insa daca ai luat aceasta hotarare, este important sa respecti toate procedurile legale si sa te asiguri ca ai respectat toate obligatiile fiscale si legale inainte de a inchide definitiv activitatea.